ThetaHealing® Nederland
 
 

De komst van Vianna naar Nederland is al weer enige tijd geleden maar we krijgen nog steeds reacties van mensen hoe geweldig ze het hebben gevonden. Het was ook geweldig om haar en Guy hier in Nederland te hebben gehad.

Veel mensen waren zeer onder de indruk van Vianna’s bevlogenheid, haar warmte, gevoel voor humor, de manier waarop ze les gaf en het  gevoel en de wetenschap dat ze aan velen onder ons gaf dat alles mogelijk is als je aan je issues werkt. Ze nam de tijd om met een ieder die het nodig had of wilde, een persoonlijk gesprek aan te gaan. De seminars waren geweldig en iedereen heeft weer veel geleerd en kan met het geleerde aan het werk voor zichzelf of met cliënten. We zijn in Nederland weer een aantal teachers, masters en Sciences rijker! We kunnen nooit genoeg teachers hebben, want er zijn nog zoveel mensen zoekende en Thetahealing® is nu eenmaal een geweldige techniek.


Vianna en Guy hebben het ook heel fijn gevonden. Vianna heeft verschillende malen gezegd dat de cursisten geweldig waren. Ze zouden volgend jaar wel weer terug willen komen maar jammer genoeg is hun agenda voor volgend jaar al klaar en daar is geen ruimte in om naar Nederland te komen. Brandy heeft Nederland wel in de agenda van Vianna gezet voor april 2012! Dus mensen noteer dit als je weer of voor de eerste keer mee wilt doen aan één van haar seminars. De exacte data weten we nog niet maar daarover wordt tegen de tijd dat dit bekend is op deze site melding gemaakt.


Wij wensen jullie allemaal veel succes bij alles wat jullie gaan doen.

Een ThetaHealing® groet.

Bettina.

Welkom op de officiele website van ThetaHealing® Nederland

ThetaHealing® is nu officieel geregistreerd!

  1. Vroeger schreven we ThetaHealing™  met een ™ achter de naam wat betekend dat het een handelsnaam was, maar omdat het nu een gedeponeerde merknaam is schrijven we voortaan ThetaHealing ®.


Voor meer informatie kunt u kijken op Wikipedia pagina:

Info over handelsnamen

Vianna Stibal, oprichster vanThetaHealing®